TÜBİTAK 2232 Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı tarafından desteklenen bazı doktora projeleri Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü’nde Dr. Burak V. KABASAKAL danışmanlığında yürütülecektir. Alanlar ve burs hakkında bilgi almak isteyen doktora öğrencileri için, 16.12.2019 Pazartesi günü saat 11:30’da, Dr. Burak V. Kabasakal tarafından Fakültemiz Kırmızı Salon’da bir tanıtım toplantısı yapılacaktır. Etkinlik ilanı için tıklayınız.

Some PhD projects which are funded by TUBITAK’s 2232 International Fellowship for Outstanding Researchers Programme will be supervized Dr. Burak V. KABASAKAL at Ankara University Institute of Accelerator Technologies. Detailed information about the PhD research topics and scholarship will be explanied in a info meeting by Dr. Burak V. Kabasakal at Faculty of Science “Kırmızı Salon” in 16th Dec 2019, Monday, 11:30. For activity announcement, click here.